Gyengénlátó változat
 Nyomtatványok
 Közérdekű
 Hatósági nyilvántartások
 Rendezvények
 Gasztronómia
 E-mail

Szavazás

Hírek »
Szemétszállítási Díjkedvezmény 2021. Nyomtatás

 A Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testülete a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás ellátásáról szóló 26/2014. (VIII. 4.) önkormányzati rendelete (továbbiakban: Rendelet) határozza meg a hulladékszállítási díjkedvezményre való jogosultság feltételeit.

A Rendelet 27. és 28. §-ai értelmében kérelemre a mindenkori közszolgáltatási díj 50%-ának megfelelő összegű kedvezményben részesül az egyedül élő nyugdíjas személy, aki

- tiszavasváriban bejelentett állandó lakhellyel rendelkezik,
- az ingatlan tulajdonosa, használója, feltéve, hogy más személynek azon a lakcímen bejelentett lakcíme, tartózkodási helye nincs.

A kérelmet 2020. július 15. és 2020. szeptember 15. napja között lehet benyújtani a Tiszavasvári Polgármesteri Hivatal külön bejárattal rendelkező épületének, emeletén lévő 6. számú irodájában (4440 Tiszavasvári, Városháza tér 4.).

Ha a jogosultság év közben áll be, azt legkorábban a következő év 1. napjától – a benyújtott kérelem alapján - lehet figyelembe venni.

A nyomtatvány letölthető INNEN.

Felhívjuk az érintett lakosság figyelmét, hogy a határidő után beérkezett kérelmek érdemi vizsgálat nélkül elutasításra kerülnek.

Egyúttal kérjük Önöket, tájékoztassák a környezetükben élő nyugdíjasokat a lehetőségről, hogy minél többen élhessenek a kedvezménnyel.


Tiszavasvári Polgármesteri Hivatal 

Advertisement