Gyengénlátó változat
 Nyomtatványok
 Közérdekű
 Hatósági nyilvántartások
 Rendezvények
 Gasztronómia
 E-mail

Szavazás

Hírek »
Változás a Piac működésében- Ideiglenes útlezárások Nyomtatás

PARKOLÁS PIAC NAPOKON: Az autóval érkezők számára a parkolás a Hivatal épülete előtt, illetve az épület mögött, valamint az Ady E. u. 8. szám előtti és a Kossuth u.
1. sz. alatti társasház mögött található parkolókban megoldható.

A Zöld város projekt megvalósítási szakaszba lépett. A városközpont fejlesztés egyik lépése a piac lefedése, 86 fős parkoló kiépítése a strand felé vezető úton, műfüves focipálya létesítése kiszolgáló épülettel a jelenlegi közmunka telephely helyén, a vágóhíd úton.

A piacnak csak egy része kerül lezárásra, ez azonban árusító helyek közel felét érinti. A fennmaradó területen tovább folyik az árusítás.

A munkálatok miatt ezért 2021. augusztus 29. napjától piacnapokon (vasárnaponként) ideiglenes útlezárásra kerül sor annak érdekében, hogy az Adria út közvetlen környezetében helyet kaphassanak az árusok. A célforgalom átjárásának biztosításáról gondoskodunk.

A lezárások érintik a Vágóhíd-, Dr Lévai Sándor-, Adria, Nyírfa utcák egy szakaszát, kizárólag olyan mértékben, hogy a közlekedés ne veszélyeztesse a piacra látogató gyalogosokat, vásárlókat.

A változások előre láthatólag több hónapig fennállnak majd, a beruházás nagyságára tekintettel.

A helyszínen kollegáink segítik a tájékozódást.

Az átmeneti időszakban megértésüket, türelmüket kérjük!

TVÖ 

Advertisement