Gyengénlátó változat
 Nyomtatványok
 Közérdekű
 Hatósági nyilvántartások
 Rendezvények
 Gasztronómia
 E-mail

Szavazás

TOP-1.1.3-15-SB1-2016-00033 "A Tiszavasvári Kabay-konyha korszerűsítése és agrárlogisztikai pont kialakítása" Nyomtatás

 

 

NYÁRI SZÜNETBEN MEGVALÓSUL A KABAY-KONYHA KORSZERŰSÍTÉSE
– MEGKEZDŐDTEK AZ ELŐKÉSZÜLETEK

 

Tiszavasvári Város Önkormányzata és a Tiszavasvári Város Közétkeztetési Nonprofit Kft. konzorciumos együttműködés keretein belül pályázatot nyújtott be a Tiszavasvári Általános Iskola Kabay János Iskolai Egység konyhájának korszerűsítése céljából. A bírálati folyamat eredményeképpen a pályázatot a Támogató támogatásra érdemesnek ítélte és az alábbiak szerint támogatásban részesítette:

Projekt azonosítója: TOP-1.1.3-15-SB1-2016-00033
Projekt címe: A Tiszavasvári Kabay-konyha korszerűsítése és agrárlogisztikai pont kialakítása
A projekt összköltsége: 76.864.405 Ft
Projekt megvalósítás időszaka: 2017.03.01 – 2017. 09.28.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg, melynek legfőbb célkitűzése, hogy az iskola gyermekei korszerű konyhai háttér biztosításával részesülhessenek minőségi- és egészséges közétkeztetésben.

A 76,8 millió forint európai uniós támogatás segítségével sor kerül a belső nyílászárók cseréjére, új padló- és falburkolatok készítésére, festésére a konyha higiéniai előírásainak könnyebb betarthatóságának érdekében, valamint sor kerül a konyha eszközpark-fejlesztésére is. A projekt legnagyobb részben gépészeti felújításokat tartalmaz: úgymint a villamoshálózat- és szerelvényeinek teljes körű korszerűsítését valamint a szennyvízrendszer korszerűsítését, új elszívó rendszer biztosítását és hűtőkamra kiépítését a zöldség- és gyümölcsáruk raktározásának és frissen tartásának érdekében.

A beruházás előkészítése (tervezés, közbeszerzés) folyamatban van, a projektmenedzsmentet a Tiszatér Társulás biztosítja, előre láthatóan a fizikai megvalósításra 2017. június 16. – 2017. augusztus 20. között kerülhet sor.

A Tiszavasvári Város Közétkeztetési Nonprofit Kft., mint üzemeltető szavatolja a gyermekek zavartalan ellátását, azt a konyha-korszerűsítés fizikai megvalósítása negatívan nem befolyásolja azonban a fejlesztés hasznosságát a jövő tanévtől minden napon érzékelhetik az iskola tanulói, a pedagógusok és a konyha személyzete egyaránt.

További információ kérhető:
Tiszatér Társulás
Pethe László, projektmenedzser
Elérhetőség (+36-42-275-138, pethe.laszlo@tiszater.hu)
 

 

Advertisement