Gyengénlátó változat
 Nyomtatványok
 Közérdekű
 Hatósági nyilvántartások
 Rendezvények
 Gasztronómia
 E-mail

Szavazás

Hírek »
Megszűnik a szelektív hulladékgyűjtő sziget a gyári lakótelepen Nyomtatás

Több jelzés érkezett Önkormányzatunkhoz, hogy a Tiszavasvári gyári lakótelepen található 6 db szelektív hulladékgyűjtő konténer környezete állandó problémát jelent az ott lakók számára. Rendszerint tele vannak pakolva kommunális és veszélyes hulladékkal, valamint sok esetben a konténerek mellett kerülnek ezek lerakásra. Mindamellett, hogy ez fokozza a városban a patkányok jelenlétét, akadályozza a környezettudatos hulladékgazdálkodást is.

Fentiekre való tekintettel a Képviselő-testület a 6 db konténerből álló szelektív hulladékgyűjtő sziget felszámolása mellett döntött, melynek határideje 2019. február 28.
 
Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy továbbiakban a szolgáltatótól ingyenesen átvehető 240 liter űrtartalmú hulladékgyűjtő edények használatával tudnak igény esetén gondoskodni a szelektív hulladékgyűjtésről, melyek átvételére a társasházban lakók részére is lehetőség van, a közszolgáltató Nyíregyháza, Bokréta u. 22. szám alatti telephelyén.

Városunkban már több társasház élt a szolgáltató által biztosított lehetőséggel, így reméljük, hogy ez a változás hozzásegíti ezt a városrészt is a környezettudatosabb hulladékgazdálkodáshoz.
 
TVÖ
 

  

Advertisement