Gyengénlátó változat
 Nyomtatványok
 Közérdekű
 Hatósági nyilvántartások
 Rendezvények
 Gasztronómia
 E-mail

Szavazás

Hírek »
Tájékoztató mezőgazdasági adatfelvételről Nyomtatás

A KÖZPONTI STATISZTIKAI HIVATAL a Statek Kft. bevonásával Tiszavasvári településen kötelező adatszolgáltatáson alapuló  mezőgazdasági adatfelvételt hajt végre, a korábbi évek gyakorlata szerint. 

A felvétel Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program (OSAP) szerinti nyilvántartási száma és neve: 2219 EGYÉNI GAZDASÁGOK DECEMBERI ÖSSZEÍRÁSA, 2018.

 Az összeírók NOVEMBER 26-A ÉS DECEMBER 15-E között keresik fel  a mintába került, a webes önkitöltéssel nem élő háztartásokat.

 Az összeírási munkát a Statek Kft. által megbízott, ún. igazoló lappal ellátott kérdezőbiztosok végzik. Az Önök településén A KÉRDEZŐBIZTOS NEVE: MOLNÁR KÁROLYNÉ

 A háztartásokat véletlenszerűen, matematikai-statisztikai mintavételi módszerrel választottuk ki. A VÁLASZADÁS a kijelölt háztartások számára KÖTELEZŐ, akik részvételükkel nagymértékben hozzájárulnak az agrárium jellemzőinek, a háztartások mezőgazdasági tevékenységének a gazdasági teljesítményhez való hozzájárulása  megismeréséhez.

A felvétel során nyert információkat kizárólag statisztikai célra használjuk fel, azokat más szervek, személyek részére nem adjuk ki, az eredményeket összesítve közöljük a hivatalos statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvénynek, valamint az Európai Unió 2016/679 sz. Általános adatvédelmi rendeletének (GDPR) megfelelően.

A felvétel módszertanáról és a kutatási eredményekről a WWW.KSH.HU oldal nyújt tájékoztatást.

 

KÖSZÖNJÜK EGYÜTTMŰKÖDÉSÜKET, támogatásukat, mellyel hozzájárulnak  a felmérés sikeres végrehajtásához!

 

Budapest, 2018. november 16.

Tisztelettel:
Malakucziné Póka Mária
főosztályvezető 

Advertisement