Gyengénlátó változat
 Nyomtatványok
 Közérdekű
 Hatósági nyilvántartások
 Rendezvények
 Gasztronómia
 E-mail

Szavazás

Hírek »
Pályázati felhívás: lakhatási támogatások igényléséhez Nyomtatás

Tiszavasvári Város Önkormányzata az EFOP-1.2.11-16-2017-00009 pályázathoz kapcsolódóan újabb felhívást tesz közzé a fiatalok helyben maradását támogató ösztönző rendszer elnyerésére.

A pályázat keretén belül az Önkormányzat tulajdonában lévő 7 db ingatlan felújítása, átalakítása és részleges berendezése történt meg. E támogatási formával a 18-35 év közötti fiatalok lakhatásához van lehetőség segítséget nyújtani, ugyanis a nyertes pályázók egy felújított és részben berendezett lakás használati jogát kaphatják meg maximum 2 éves határozott időtartamra, azzal hogy bérleti díjat fizetniük nem kell, csupán a rezsiköltség és egyéb költségek (pl.: közös költség) megfizetésére kötelesek.

Jelen pályázati felhívás a fiatalok ösztönző és lakhatási támogatásairól szóló Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testülete 9/2024. (III.28.) számú önkormányzati rendeletén valamint Tiszavasvári Város Önkormányzat képviselőtestületének 6/2021 (IV.30.) számú önkormányzati rendeletén, a lakások és a nem lakás célú helyiségek bérletéről és elidegenítéséről, valamint a lakáscélú önkormányzati támogatásról rendeletén alapul.

Jelen Felhívás keretében támogatásban részesülhet az a pályázó, aki az alábbi feltételeknek együttesen megfelel:
• a pályázat benyújtásakor a 18. életévét már betöltötte, de 35. életévnél nem idősebb természetes személy
• nem rendelkezik lakóépület tulajdonjogával Tiszavasváriban;
• a rendelet 1. § 5. pontjában meghatározott hiányszakmával rendelkezik,
• munkaviszonnyal rendelkezik Tiszavasváriban.
• vállalja a lakás közüzemi díjainak és közös költségének megfizetését.

A részletes pályázati felhívás letölthető INNEN
  

Advertisement