Gyengénlátó változat
 Nyomtatványok
 Közérdekű
 Hatósági nyilvántartások
 Rendezvények
 Gasztronómia
 E-mail

Szavazás

Hírek »
Hóhelyzettel kapcsolatos tájékoztatás Nyomtatás

Kedves Jegyző Asszony! 

Előzetes egyeztetésünkre történő hivatkozással, röviden összefoglalom az elmúlt napok eseményeit a kialakult hóhelyzet szempontjából.

 Felkészülve a várhatóan kialakuló szélsőséges időjárásra, készenlétbe helyeztettük a hótolást végző vállalkozás munkagépeit, illetve a hótolásban segítséget nyújtó kézi erőt is.

 A várakozásoknak megfelelően az időjárás megkövetelte, hogy szombat este 11 órától az utasításomnak megfelelően a hótoló munkagépek elinduljanak Tiszavasvári közigazgatási területén. A nagy szél a kézi munkavégzést ellehetetlenítette , ezért a kézi munkavégzést csak vasárnap reggel, a szél csendesedésével tudtuk megkezdeni, közel 50 fő részvételével. A munkavégzés vasárnap folyamatos volt az esti órákig, kivétel ez alól a munkagépes hótolást.

 A munkavégzés a mai nap is folyamatos, több mint 200 fő közfoglalkoztatott munkatársunk végez a hólapátolási, jégmentesítési tevékenységet a város területén. Elsődlegesen a közintézmények, orvosi rendelők, gyógyszertárak, Iskolák, Óvodák, buszmegállók környezetében.

 Továbbá elsődleges feladataink közé tartozott, a 36-os számú Fő út és Tiszavasvári belterületi útjaink a csatlakozásánál környezetkímélő módon történő síkosság mentesítése is.

 A belterületi utak síkosságmentesítése a homokszórással sajnos nem célra vezető, mivel jelenleg is havazik, ezzel együtt a már letolt felületeken olvadás tapasztalható.

 A munkavégzés folyamatosan történik, azonban a lehullott hó nagy mennyisége miatt, munkatársainknak sajnos több időt vesz igénybe a hó eltakarítása adott területen. Ezért kérjük a lakosság türelmét.

 

Amennyiben bárminemű egyéb kérdése merülne fel, úgy kérem, forduljon hozzám bizalommal!

 

Tisztelettel:

Szabó András 

Advertisement