Gyengénlátó változat
 Nyomtatványok
 Közérdekű
 Hatósági nyilvántartások
 Rendezvények
 Gasztronómia
 E-mail

Szavazás

Hírek »
Ebbefogás, rágcsálóirtás volt Tiszavasváriban Nyomtatás

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy 2020. szeptember 21-23. napokon vállalkozói közreműködéssel Tiszavasvári Város Önkormányzata – jogszabályi kötelezettségének eleget téve – rágcsálóirtást, szeptember 2-án pedig a kóbor ebek befogását végeztette el Tiszavasvári Város közigazgatási területén.
A rágcsálóirtást a NYÍR-SOLÁR Kft. az önkormányzattal kötött vállalkozási szerződés alapján, az ebek elszállítását pedig egyéni vállalkozó teljesítette megbízási szerződés alapján.

Felhívjuk a kereskedelmi-, vendéglátó- és szolgáltató egységek üzemeltetőinek – mint a terület, illetve épület tulajdonosainak/használóinak – figyelmét, hogy az önkormányzat által elvégeztetett rágcsálóirtás nem mentesíti őket jogszabályi kötelezettségük alól, hiszen a jogszabály rájuk vonatkozóan is hasonlóan kötelező érvényű.

Továbbá felhívjuk az állattartó ingatlantulajdonosok figyelmét is, hogy kiemelten kezeljék területeiket/ingatlanaikat, továbbá a télre történő felkészülés céljára nagyobb farakások betárolására használt ingatlanokon, ahol fokozottabban előfordulhatnak a rágcsálószaporulatok, kiemelt gondot fordítsanak azok patkánymentesítésére, a patkányok elszaporodásának megelőzésére.


Tiszavasvári Város Önkormányzata 

Advertisement